Zamieszczone przez sebu
[O1] szybkie pytanie odnośnie żarówek
Zwiń
X
-
Zasłoniłem i nie ma różnicy... Może faktycznie "ten typ tak ma"? A ciepłe powietrze dmucha mi (przy ustawieniu pokrętła temperatury w połowie) do wnętrza już po około 2km...Tagi: Brak
-
witam,
Jakie żarówki są w lampie xenon Octavii 1 ? Mijania D2S, potrzebuję wiedzieć jakie są do długich, przeciwmgłowych i postojowych. DZięki za odpowiedź
-
Octavia II Limousine Ambiente
1,9 l/ 77 kw (105 PS) Dieselmotor
2007
Mlada Boleslav
W Kielcach była jazda
Komentarz
-
Dzięki za pomoc. Już wszystko wiemZamieszczone przez G_4http://www.lighting.philips.com/pl_pl/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=pl_pl_consumer_ligh ting&parent=89083467512&id=pl_pl_car_lighting&lang =pl
tutaj znajdziesz wszystko co potrzebujesz.
Komentarz
-
Panowie a ja mam szykie pytanie odnosnie kierunków przód. Ile tam jest żarówek (w jednym kierunku) bo jak wczoraj popatrzyłaem to 2 świecą.
Planuje zmienić żaróweczki z przodu i z tyłu na takie:
http://www.allegro.pl/item572935958_..._kpl_2szt.html
Tylko nie wiem ile zarowek kupic.
4szt? czy 6szt?
Wybaczcie moze glupie pytanie ale w kierunkach jeszcze nie zmienialem.
Komentarz
-
BOODZISZ, W KIERUNKU JEST jedna ŻARÓWKA!
Komentarz
-
-
BOODZISZ, jest tam taki kapturek przed żarówką może to Cię zmyliło. co do wymiany to już nie pamiętam albo dostaniesz się od tyłu lampy albo musisz odkręcić kierunrk (jedna śruba) więc ok. 5 minut roboty :wink:
Komentarz
-
ok. A te zaroweczki sie nadają co wczesniej podalem? Planuje wymiane tylnych lamp na poliftowe (juz są, czekają na przeszczep) musze tylko dokupic listewki pod lampy.
Komentarz
-
-
i jescze jedno banalne pytanie. Jezeli swiatło wstecznego mam tylko z lewej strony to znaczy ze z prawej jest żarowka przepalona?
ops:
Czy powinno byc tylko z lewej??
Komentarz
-
Komentarz
-
-
To ja mam jeszcze pytanie żeby się upewnić. Czy w O1 w kierunkach z przodu i z tyłu są żarówki symetryczne czy asymetryczne. I czym się różnią
Są to pewnie symetryczne ale się zapytam dla pewności
Komentarz
-
Chodzi o mocowanie. Zawsze mozna latwo sprawdzic wyciagajac jedna.
O ile sie nie myle to:
- gora = PY21W - asymetryczne
- dol = P21W - symetryczne
Tak na szybko nie podchodzac do auta, ze strony Philipsa:
kierunkowskazy: tyl/przod PY21W
swiatla stop : P21WZałączone pliki
Komentarz
-
ok dzieki wielkie bo jakoś nie mogłem tego znaleźć a byłem ciekawy jak to wygląda
Komentarz

Komentarz